Δευτέρα 5 Μαΐου 2008

28o rally Φθιώτιδος



2ος γύρος του Π.Π.Ρ και τα βλέμματα στραμένα στο 28ο rally Φθιώτιδος και το ασφάλτινο μέρος αυτού.Αγώνας που χαρακτηρίστηκε από τον μεγάλο αριθμό συμμετοχών ,τον αριθμό και την ιδιαιτερότητα των ειδικών διαδρομών.




Δυνατές μάχες σε όλες τις κατηγορίες και οι ''πρωτιές'' να αλλάζουν χέρια από ειδική σε ειδική.Οι εγκαταλήψεις σημαντικών συνδυασμών μετέφεραν την πίεση στους ακόλουθους κάθε κατηγορίας με την κατάταξη να οριστικοποιείται στην τελευταία διαδρομή της πρώτης μέρας του αγώνα.






Απο το bucket:


Αγώνας τακτικής,προσαρμογής και ''συλλογής'' βαθμών ήταν ο αγώνας για εμάς μιας και η πρόσφατη έξοδος πρόσταζε αγωνιστικά χιλιόμετρα προσαρμογής.


Επιγραμματικά, η προσπάθειά μας ξεκίνησε απ'το 2ο loop μιας και το set up του c2 και η επιλογή των ελαστικών δεν βοηθούσαν στην αναπτυξη καλού ρυθμού.


Μετά το 1ο service και τις επιλογές σε ανάρτηση και ελαστικά καταφέραμε να μπούμε σε ρυθμό ωστόσο τα υπολοιπα πληρώματα είχαν αυξήση την διαφορά.


Η προσπάθεια από ειδική σε ειδική να μειώσουμε με ασφάλεια τις διαφορές και σε συνδοιασμό δυστυχώς με τις εγκαταλήψεις προπορευόμενων πληρωμάτων μας κατέταξε στην 3η θέση της Α/6.


Σαφώς αγώνας ''εμπειρίας'' σε θέματα προσαρμογής και τακτικής το 28ο rally Φθιώτιδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: